Tork 110219
Zoegaskampanj
AllOffice_Glad Sommar
Se kampanjprodukter
Fläktkampanj
Norrlandskol
Sällskapsspel MIG
Köpguider

AllOffice är en av Sveriges största leverantörer av hållbara kontors-, städ-, hygien- och restaurangprodukter. Med kundnära service, egna lager och butiker i hela landet finns vi här för dig.

I vår kategori städ och hygien hittar du ett stort utbud av mjukpapper som pappershanddukar, torkrullar och toalettpapper för alla typer av offentliga utrymmen och arbetsplatser. För att minska smittspridning har vi även ett brett sortiment av handdesinfektion och ytdesinfektionsmedel. I våra kategorier engångshandskar och munskydd hittar du ytterligare produkter för personligt skydd. Vi har också ett stort urval av städutrustning som olika typer av städdukar och moppar för alla städbehov. Du kan även köpa sopsäckar till riktigt bra priser hos oss. Se kategorin maskindiskmedel för olika varianter till både arbetsplatsen och hemmet.

Bland vårt kontorsmaterial hittar du alla typer av kontorsvaror som exempelvis kopieringspapper, gaffelpärmar, post-it och kulspetspennor. Här hittar du också många produkter för att packa och skicka varor och dokument, som kuvert och wellpapp och andra former av postemballage. För säkring och skydd av last erbjuder vi även sträckfilm.

För verksamheter inom hotell, restaurang och catering har vi ett brett utbud av produkter för kök och servering. Om du letar efter förpackningar för take-away har vi det som behövs i plastformar och pappersformar. För köket har vi många olika typer av köksknivar och stekpannor. Passa även på att köpa kaffe till kontoret.

Inom elektronik finns förbrukningsvaror som toner och bläckpatroner samt många varianter av maskiner för kontoret, som till exempel märkmaskiner.

I kategorin inredning och konferens finns möbler för kontoret, som kontorsstolar och skrivbord. Vi erbjuder även produkter för mötesrummet, exempelvis whiteboardtavlor.

Vi erbjuder dessutom ett stort antal tjänster för att förbättra och förenkla din arbetsdag, som t ex dokumenthantering, skåpservice, diskservice och städutbildningar. För profilering av er verksamhet kan du ta hjälp av våra experter inom profilprodukter och yrkeskläder.

Hos oss handlar du enkelt online eller i butik, både som företag och privatperson. Välkommen till oss på AllOffice!

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50