Maskindiskmedel

Hos oss kan du köpa maskindiskmedel online med snabba leveranser och till bra priser. Ett brett utbud för olika ändamål, perfekt för företaget. Här hittar du populära märken som Diversey, Ecolab, Yes och Sun. Filtrera efter din favorit till vänster på sidan. Du kan även filtrera efter olika miljömärkningar som Svanen och EU Ecolabel.

82 produkter
Sortering:
Visa 48 av 82 produkterVisa fler

Vilket maskindiskmedel ska jag använda?

Olika typer av diskmaskiner kräver olika typer av maskindisk. Ta reda på vad som passar er diskmaskin bäst. I vårt sortiment finns det medel i både pulverform och tablettform, både för vanliga konsumentmaskiner och storköksmaskiner. För mer krävande diskning säljer vi även blötläggningsmedel och diskdesinfektion. Vi har även ett brett utbud av handdiskmedel, för det som inte går att diska i maskin.

Miljövänlig maskindisk

När du går in på en produktsida kan du läsa mer om produkten, vad den passar till och hur stor förpackningen är. Här hittar du säkerhetsdatablad som visar exakt vad diskmedlet innehåller samt produktdatablad. Du kan även se vilken typ av miljömärkning varje maskindiskmedel har i form av symboler, under bilden.

Kundinställningar

/

Följ oss

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2023|Kundsupport 020 - 45 50 50