Maskindiskmedel

Hos oss kan du köpa maskindiskmedel online med snabba leveranser och till bra priser. Ett brett utbud för olika ändamål, perfekt för företaget. Här hittar du populära märken som Diversey, Ecolab, Yes och Sun. Filtrera efter din favorit till vänster på sidan. Du kan även filtrera efter olika miljömärkningar som Svanen och EU Ecolabel.

87 produkter
Sortering:
Visar 48 av 87 produkterVisa fler

Vilket maskindiskmedel ska jag använda?

Olika typer av diskmaskiner kräver olika typer av maskindisk. Ta reda på vad som passar er diskmaskin bäst. I vårt sortiment finns det medel i både pulverform och tablettform, både för vanliga konsumentmaskiner och storköksmaskiner. För mer krävande diskning säljer vi även blötläggningsmedel och diskdesinfektion. Vi har även ett brett utbud av handdiskmedel, för det som inte går att diska i maskin.

Miljövänlig maskindisk

När du går in på en produktsida kan du läsa mer om produkten, vad den passar till och hur stor förpackningen är. Här hittar du säkerhetsdatablad som visar exakt vad diskmedlet innehåller samt produktdatablad. Du kan även se vilken typ av miljömärkning varje maskindiskmedel har i form av symboler, under bilden.

Ett bra maskindiskmedel är utformat för att effektivt ta bort matrester, fett och smuts från din disk. Det innehåller en kombination av aktiva ingredienser, vanligtvis enzymer och tensider, som bryter ner och löser upp föroreningar. Enzymer är biologiska ämnen som specifikt riktar sig mot proteiner, kolhydrater och fetter, medan tensider hjälper till att avlägsna dessa partiklar från ytan på disken.

För att uppnå bästa resultat är det viktigt att använda rätt mängd maskindiskmedel enligt tillverkarens anvisningar. Att använda för mycket eller för lite kan påverka diskens renhet och maskinens prestanda. Dessutom är det bra att vara medveten om att olika maskindiskmedel kan vara utformade för olika typer av vatten, till exempel hårt eller mjukt vatten, så det kan vara bra att anpassa ditt medel efter ditt områdes vattenkvalitet.

Maskindiskmedel finns i olika former, inklusive pulver, tabletter och flytande. Valet av typ beror på personlig preferens och maskinens krav. Vissa diskmedel kan även innehålla doftämnen för att ge en fräsch doft till din disk.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50