Stekpannor

Vi har ett stort utbud av stekpannor och kastruller för både det professionella köket och hemmet. Köp din stekpanna online hos oss till bra pris och med snabb leverans. Vi har många olika varianter och storlekar. Vi har flera modeller från det populära danska märket Scanpan och även gjutjärnspannor från det klassiska svenska märket Skeppshult.

49 produkter
Sortering:
Visar 48 av 49 produkterVisa fler

Vilken stekpanna ska du välja?

När du köper stekpannor bör du fundera på vad den ska användas till för typ av matlagning samt hur stor den behöver vara. Valet av material är också viktigt, om du föredrar en non-stick-beläggning eller ett slitstark rostfritt stål. Vi erbjuder även ett par modeller tillverkade av kolstål och gjutjärn. Du kan även tänka på formen på handtaget, så att det är bekvämt att använda och inte blir varmt vid matlagning. Se även vårt stora utbud av stekspadar, för alla typer av pannor och beläggningar.

Kastruller med lock

När det gäller material vid val av kastrull är det oftast rostfritt stål som gäller, för lång livslängd och enkel rengöring. Vissa kastruller levereras utan lock så dessa behöver du köpa till separat. Se sektionen ”Tillbehör” när du är inne på produktsidan för att se vilka lock som passar till den. Här kan du också läsa mer om materialen och de specifika måtten för modellen.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50