Bläck- & Tonerguide

Så här använder du guiden

Här kan söka och filtrera i vårt kompletta sortiment av bläck och toner. Använd sökrutan nedan för att söka efter modellen på skrivaren, OEM-numret för bläckpatronen eller tonerkassetten alternativt vårt artikelnummer. Du kan även välja att använda filterfunktionen i stället. Här väljer du skrivarmärke för att ladda fram listan av tillgängliga serier. Till sist väljer du skrivarmodell för att ladda fram resultatet av antingen bläckpatroner eller tonerkassetter.

Köp bläck och toner online hos oss till bra priser och med snabb leverans. Vi har ett stort utbud från kända varumärken som HP, Canon, Brother, OKI och många fler. Som ett alternativ till originaltoner erbjuder vi också vårt eget AllOffice-märke av miljötoner till riktigt bra priser. Dessa kassetter har återvunnits och har miljömärkningen Svanen. Använd vår guide för att hitta rätt variant för just din skrivarmodell. Du kan även se vilken modell den passar till inne på produktsidan genom att klicka på ”Visa kompatibla skrivare”.

Sök

Eller filtrera genom att välja varumärke, serie och modell nedan (samtliga fält behöver vara ifyllda för att ett resultat ska visas).
Varumärke (på skrivaren):
Serie:
Skrivarmodell:
3530 produkter
Sortering:
Visa 48 av 3530 produkter

Kundinställningar

/

Följ oss

Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2022|Kundsupport 020 - 45 50 50