Toner


Här kan du köpa toner till skrivare online till bra pris och med snabb leverans. Vi har ett brett urval från kända varumärken som HP, OKI, Lexmark, Canon, Brother och många fler. Filtrera efter ditt märke i menyn till vänster på sidan eller använd vår tonerguide ovan för att hitta rätt variant till din skrivarmodell.

1326 produkter
Sortering:
Visar 48 av 1326 produkterVisa fler

Hur väljer man toner till laserskrivare?

Vi säljer lasertoner från alla kända tillverkare till de populäraste skrivarmodellerna på marknaden. För att välja rätt kassett, ta reda på vilken modell du har. Det framgår oftast på framsidan av produkten. Sök efter det namnet i sökrutan längst upp på sidan eller använd vår guide för att filtrera fram rätt val. På framsidan eller när du öppnat locket är det även specificerat vilken variant av toner som är kompatibel. Anteckna namnet på toner och sök efter detta i vår guide eller i rutan högst upp. Du kan också se vilken laserskrivare tonerkasetten passar till inne på produktsidan genom att klicka på ”Visa kompatibla skrivare”.

Toner till skrivare

Det populäraste valet när en lasertoner tar slut är en ersättare från den ursprungliga tillverkaren. Vi erbjuder även toner miljö som är miljövänligare alternativ till originaltoner. Dessa produkter är återvunna tonerkasetter med miljömärkningen Svanen.

Det finns olika typer av toner, inklusive färgtoner och svart toner. Färgtoner består av fyra grundläggande färger: cyan, magenta, gul och svart, som kombineras i olika proportioner för att skapa en mängd olika färger och nyanser. Svart toner används för att producera text och gråskaliga bilder.

För att bibehålla utskriftskvaliteten och skrivarens prestanda är det viktigt att använda rätt typ av toner för din specifika skrivarmodell. Det är också viktigt att byta ut tomma tonerkassetter i tid för att undvika avbrott i utskriftsprocessen.

Toner är ett kostnadseffektivt alternativ för utskrifter med hög volym, och de ger skarpa och tydliga resultat. Det är viktigt att förvara tonerkassetter på rätt sätt för att undvika att tonern torkar ut eller blir klumpig, vilket kan påverka utskriftskvaliteten.

I slutändan är valet av toner till din skrivare ett viktigt beslut för att säkerställa att du får högkvalitativa utskrifter och att din vardag fungerar smidigt. Att vara medveten om kompatibilitet, kvalitet, kapacitet och andra faktorer kan hjälpa dig att fatta det bästa beslutet för dina utskriftsbehov.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50