Bio Dunisoft-servetter


Köpguide Duniservetter

AllOffice_Biosoft_1


Dunisoft blir Bio Dunisoft

Med dess mjuka insida och exklusiva känsla har Dunisoft varit en favorit hos många. Nu byter vi ut stora delar av Dunisoftfamiljen till ett bättre alternativ – Bio Dunisoft.

Produkterna behåller sina bästa egenskaper, vi har bara adderat fler. Nya Bio Dunisoft är nämligen helt fossilfria och består av ett bindemedel av citronskal och majs från matavfall.

Tillgängliga i 22 olika färger.

Den nya standarden

Ibland kommer de mest innovativa lösningarna från att utvärdera befintliga produkter och tjänster. Här presenterar vi en banbrytande produkt som egentligen förbli densamma för de som använder den. Innovationen ligger i de förbättrade förutsättningarna.

  • Kan komposteras hemma
  • FSC-certifierade
  • Betydligt mindre klimatpåverkan

För borde det inte alltid vara så, att det självklara valet är det mer hållbara alternativet?

AllOffice_Biosoft_2

AllOffice_Biosoft_3

Snuskprat

Kanske fastnade du vid ordet matavfall några stycken upp? Är det sant att en av Duni Groups mest exklusiva produktserier är delvis tillverkad av gammal mat? Precis så är det.

Matsvinn är ett globalt problem. Varje år slängs 1,3 miljarder ton mat världen över och orsakar enorm klimatpåverkan. Samtidigt jobbar bolag febrilt med att jobba bort fossila plaster, däribland Duni Group. När OrganoClick presenterade en innovationteknik som gör matavfall till ett ypperligt bindemedel var vi inte sena att hoppa på.

I teorin kan det kanske verka snuskigt att våra hygienska lösningar består av matavfall men i praktiken innebär det de facto bättre, mer hållbara produkter. Att våra produkter håller, det är en hygienfaktor.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50