Köksknivar

Köp köksknivar online till bra priser och med snabb leverans. Vi har ett stort utbud av köksknivar för både restaurangen och hemmet. Välj bland välkända märken som Global, Victorinox, MAC och Yaxell med flera. Om du har en viss favorit kan du filtrera efter varumärke i menyn till vänster.

127 produkter
Sortering:
Pomeranskniv 16,5cm

Pomeranskniv 16,5cm

134 kr
Visar 48 av 127 produkterVisa fler

Välj rätt typ av kökskniv

Ett måste i alla typer av kök är en traditionell kockkniv som går att använda för att skära upp det mesta. En riktig arbetshäst. Det är också rekommenderat att ha bra uppsättningar för att skiva upp bröd, skala frukt och grönsaker samt filéa kött och fisk. Det finns en uppsjö av varianter för alla typer av arbeten i köket för både professionella kockar till amatörkockar. Se också till att du använder flera skärbrädor för olika behov, exempelvis när du skär upp kyckling.

Hur slipar man köksknivar?

För att köksknivarna ska hålla sig vassa länge är det viktigt att du förvarar dem i ett knivblock eller på en magnetlist. Om dina knivar har blivit slöa kan du slipa upp eggen till nyskick med hjälp av en knivslip eller slipsten. Du hittar knivslipar från bland annat Vulkanus och Minosharp i vårt sortiment. Med en sådan ser du till att din kniv alltid är vass och förlänger livslängden på stålet. Komplettera med ett brynstål som rätar ut eggen för den där extra skärpan.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50