Kontorsstolar & Arbetsstolar

Hos oss kan du köpa kontorsstolar och arbetsstolar online. Vi har ett stort utbud av modeller för alla behov. Är du ute efter en ergonomisk kontorsstol kan du ta en titt på de innovativa stolarna från Håg, som kombinerar en traditionell skrivbordsstol med en sadelstol för ett aktivt sittande. Vi har även flera vanliga arbetsstolar som är fullt ergonomiska med många inställningsmöjligheter.

43 produkter
Sortering:
Kontorsstol Dijon

Kontorsstol Dijon

1 095 kr
Armstöd Dijon Svart

Armstöd Dijon Svart

435 kr

Anpassa din kontorsstol

Om du vill ha en specifik färg på din arbetsstol kan du använda filtret till vänster på sidan. Här kan du också filtrera efter varumärke om du har en favorit bland tillverkarna. När du går in på en produktsida kan du se de olika tillval som är tillgängliga under sektionen ”Tillbehör”. Det går ofta att lägga till nackstöd, armstöd och fotringar för att anpassa sittupplevelsen efter dina krav. För vissa modeller ingår detta som standard. I vårt sortiment finns också flera olika sadelstolar samt balanspallar. Passa även på att köpa skrivbord hos oss.

Hur väljer jag rätt arbetsstol?

På produktsidan kan du läsa vilka material kontorsstolen är tillverkad av samt de olika måtten och den reglerbara sitthöjden. I många fall finns även olika typer av synkronlägen samt svankstöd som justeras med pump. Här ser du även hur lång garanti som erbjuds samt om stolen har någon form av miljömärkning.

Kundinställningar

/

Följ oss

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2023|Kundsupport 020 - 45 50 50