Kontorsstolar & Arbetsstolar

Hos oss kan du enkelt köpa kontorsstolar och arbetsstolar online från vårt stora utbud av modeller för alla behov. Vi har delat upp våra stolar i kategorierna Bra, Bättre och Bäst för att du smidigt ska kunna hitta kontorsstolen just för dig. Varje arbetsstol har en produktbeskrivning som tydligt beskriver dess egenskaper. Till arbetsplatsen, det öppna landskapet och även hemmakontoret! Se även våra skrivbord och förvaringsmöbler för en komplett arbetsplats.


Hitta rätt stol för dig

33 produkter
Sortering:

Anpassa din kontorsstol

Om du vill ha en specifik färg på din arbetsstol kan du använda filtret till vänster på sidan. Här kan du också filtrera efter varumärke om du har en favorit bland tillverkarna. När du går in på en produktsida kan du se de olika tillval som är tillgängliga under sektionen ”Tillbehör”. Det går ofta att lägga till nackstöd, armstöd och fotringar för att anpassa sittupplevelsen på din skrivbordsstol efter dina krav. För vissa modeller ingår detta som standard. I vårt sortiment finns också flera olika sadelstolar samt balanspallar. Är du ute efter en ergonomisk kontorsstol kan du ta en titt på de innovativa stolarna från Håg, som kombinerar en traditionell skrivbordsstol med en sadelstol för ett aktivt sittande. Vi har även flera vanliga arbetsstolar som är fullt ergonomiska med många inställningsmöjligheter.

Hur väljer jag rätt arbetsstol?

På produktsidan kan du läsa vilka material kontorsstolen är tillverkad av samt de olika måtten och den reglerbara sitthöjden. I många fall finns även olika typer av synkronlägen samt svankstöd som justeras med pump. Här ser du även hur lång garanti som erbjuds samt om stolen har någon form av miljömärkning. Hos oss hittar du ett stort utbud av skrivbordsstolar.

En bra kontorsstol bör kunna justeras för att passa olika kroppstyper och arbetspositioner. Höjdjustering, lutning, armstöd och svängradie är alla faktorer som bör beaktas för att möjliggöra en bekväm och hälsosam sittställning under långa arbetsdagar. En ergonomisk kontorsstol främjar inte bara en korrekt kroppshållning utan minskar även risken för rygg- och nackbesvär. Se till att välja en skrivstol som passar just dina behov.

Material och kvalitet är också avgörande faktorer vid valet av kontorsstol. Slitstarka och andningsbara material för sitsen och ryggstödet är viktiga för att säkerställa långvarig komfort och hållbarhet. Kontorsstolar med justerbara ländstöd och kuddar kan bidra till att minska belastningen på ryggraden och öka trivseln under arbetsdagen. Utseendet på kontorsstolar har också blivit allt viktigare eftersom arbetsplatser strävar efter att skapa inspirerande och estetiskt tilltalande miljöer. Kontorsstolarna finns i olika stilar och färger för att passa olika kontorsinredningar.

Sammanfattningsvis spelar kontorsstolar och arbetsstolar en avgörande roll i att främja en hälsosam och produktiv arbetsmiljö. Genom att välja en kontorsstol som är ergonomiskt utformad, bekväm, tillverkad av högkvalitativa material och justerbar efter individuella behov kan arbetsgivare och anställda tillsammans skapa en arbetsplats där både välbefinnande och produktivitet prioriteras.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50