Munskyddsguide

Type II

Passar till: Kontor, industri och för normalt civilt bruk

Type II är ett 3-lagers munskydd i hög kvalitet med elastiska öronöglor. Hudvänligt tyg och justerbar näsklämma för god passform. Bakteriell filtreringseffektivitet över 98%. De är medicinskt säkerhetsklassade men ska ej användas där det finns risk för kontakt med blod eller andra kroppsvätskor.

CE-certifierade och godkända enligt standard: EN14683:2019.

Type IIR

Passar till: Sjukvård, äldreomsorg, omvårdnad etc.

Type IIR står emot penetration av blod och kroppsvätskor för patienter, besökare och vårdpersonal. Masken skyddar omgivningen och förhindrar spridning av bakterier m m. De har en näsklämma för bättre passform vilket förhindrar att imma bildas och elastiska band för god komfort. Bakteriell filtreringseffektivitet över 98%. Munskydden kan användas i samband med operationer eller i andra sjukvårdsmiljöer med liknande krav. Yttre lagret är vattenavstötande och testat för stänkgenomträngning.

CE-certifierade och godkända enligt standard: EN14683:2019.

FFP2/KN95

Passar till: Privat, industri, vård och omsorg, etc.

Munskydd av typen FFP2 ger ett mycket bra skydd mot bakterier och virus. De har en skräddarsydd passform med hög täthet och andningsförmåga. Med justerbar näsklämma och hudvänligt tyg är de bekväma att bära. FFP2-munskydden har en hög filtreringseffektivitet för partiklar över 95%.

CE-certifierade och godkända enligt standard: EN149:2001+A1:2009.

Munskydd i tyg

Passar till: Butikspersonal, kollektivtrafikförare, lagerarbetare, säkerhetsvakter, kontor och för normalt civilt bruk

Tygmunskydd är återanvändningsbara och tvättas upp till 60 grader vilket gör dem kostnadseffektiva då ett munskydd kan ersätta minst 250 st engångsmunskydd. Munskydden eliminerar 99% av bakterier och virus och är självrengörande (gäller munskydd med ViralOff®) samt tar även bort illaluktande bakterier så att munskyddet håller sig fräscht längre.

Kundinställningar

/

Följ oss

Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2023|Kundsupport 020 - 45 50 50