Munskyddsguide

Type IIR

Passar till: Sjukvård, äldreomsorg, omvårdnad, kontor, industri och för normalt civilt bruk

Type IIR står emot penetration av blod och kroppsvätskor för patienter, besökare och vårdpersonal. Masken skyddar omgivningen och förhindrar spridning av bakterier m m. De har en näsklämma för bättre passform vilket förhindrar att imma bildas och elastiska band för god komfort. Bakteriell filtreringseffektivitet över 98%. Munskydden kan användas i samband med operationer eller i andra sjukvårdsmiljöer med liknande krav. Yttre lagret är vattenavstötande och testat för stänkgenomträngning.

CE-certifierade och godkända enligt standard: EN14683:2019.

FFP2/KN95

Passar till: Privat, industri, vård och omsorg, etc.

Munskydd av typen FFP2 ger ett mycket bra skydd mot bakterier och virus. De har en skräddarsydd passform med hög täthet och andningsförmåga. Med justerbar näsklämma och hudvänligt tyg är de bekväma att bära. FFP2-munskydden har en hög filtreringseffektivitet för partiklar över 95%.

CE-certifierade och godkända enligt standard: EN149:2001+A1:2009.

Munskydd i tyg

Passar till: Butikspersonal, kollektivtrafikförare, lagerarbetare, säkerhetsvakter, kontor och för normalt civilt bruk

Tygmunskydd är återanvändningsbara och tvättas upp till 60 grader vilket gör dem kostnadseffektiva då ett munskydd kan ersätta minst 250 st engångsmunskydd. Munskydden eliminerar 99% av bakterier och virus och är självrengörande (gäller munskydd med ViralOff®) samt tar även bort illaluktande bakterier så att munskyddet håller sig fräscht längre.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50