Post-it & Notisblock

Hos oss kan du köpa post-it online till bra priser och med snabb leverans. Se vårt breda utbud av notisar och notisblock i många olika storlekar och färger. De populäraste varianterna är de gula kvadratiska eller rektangulära notisarna från klassiska 3M Post-it. Du kan filtrera efter det varumärket i menyn till vänster på sidan. Passa även på att köpa kulspetspennor hos oss.

78 produkter
Sortering:
Visa 48 av 78 produkterVisa fler

Olika färger på post-it

Det finns en stor variation av färger i vårt sortiment. Från klassisk gul men även grön, rosa, blå och röd. Post-it finns även i olika teman som Miami, New York och Bangkok där olika färger och nyanser ingår i samma förpackning. Du kan filtrera efter dina favoritfärger i menyn till vänster. Vi rekommenderar serien Super-sticky om du behöver ett starkare lim än vad de vanliga lapparna erbjuder.

Är post-it miljövänliga?

I princip hela vårt sortiment av post-it och notiskuber har någon form av miljömärkning, som exempelvis PEFC, FSC och Blå ängeln. Dessa markeras med grön färg och texten ”Miljöval” för att du enklare ska kunna göra ett hållbart val. Du kan också välja bland dessa märkningar i filtret till vänster på sidan.

Kundinställningar

/

Följ oss

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2023|Kundsupport 020 - 45 50 50