Kaffe


Köp kaffe till ditt företag online hos oss, med snabb leverans och till bra pris. I vårt sortiment hittar du de populäraste kaffesorterna från kända märken som Zoégas, Gevalia, Löfbergs och Arvid Nordquist.

163 produkter
Sortering:
Visar 48 av 163 produkterVisa fler

Olika typer av kaffe

Vi har både bryggkaffe samt hela bönor i vårt utbud, så du kan välja det du föredrar. Inne på respektive produkt kan du läsa mer om vilken typ av bönor som används, smaken och mer detaljer om förpackningsstorlek samt livsmedelsdatablad.

När det gäller kaffebönor har vi större förpackningar ur serien Zoégas Professional för vanliga kaffekvarnar. Vi säljer också andra storlekar på förpackningar som passar den typ av maskiner som står på kontor och offentliga platser. Du får hjälp att välja rätt i vår köpguide som du hittar genom att klicka på bannern ovan. Vi har även kaffebryggare i vårt sortiment.

Var hittar jag miljövänligt kaffe?

Det kaffe vi erbjuder har oftast någon form av märkning, t ex Rainforest Alliance, Fairtrade eller Krav. Du kan filtrera produkterna utifrån detta till vänster på sidan i menyn ”Märkning”. Här hittar du även ett filter för varumärke så att du lätt hittar just din favorit bland tillverkarna.

Kundinställningar

/

Följ oss

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50