GDPR

GDPR Allmänna försäljningsvillkor & Integritetspolicy gällande mot kunder till AllOffice Nordic AB.
Från och med den 25/5 2018 gäller Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr 2016/679, allmänt känd som GDPR, inom hela Europeiska Unionen och den svenska personuppgiftslagen upphör därmed att gälla.

Den nya lagen innebär att du som registrerad har vissa rättigheter. Bland annat rätt till tillgång (Artikel 15), rätt till rättelse (Artikel 16), rätt till radering (Artikel 17), rätt till begränsning av behandling (artikel 18), m m. Information om den registrerades rättigheter finns i förordningens artiklar 15 – 22.
I våra Allmänna villkor samt i vår integritetspolicy med en förteckning över ändamål med behandling av personuppgifter, rättslig grund samt lagringstid reglerar vi hur vi hanterar personuppgifter. I integritespolicyn kan du se vilka personuppgifter vi sparar och med vilken rättslig grund vi sparar dem.
AllOffice Nordic AB, Hästmarksvägen 12, 891 38 Örnsköldsvik, Sverige, är personuppgiftsansvarig. Behöver du komma i kontakt med AllOffice angående personuppgifter eller dataskydd kan du skicka ett mail till kundsupport@alloffice.se eller ringa vår kundsupport på telefon 020 – 45 50 50.

Allmänna försäljningsvillkor finns på allmänna försäljningsvillkor

Vår Integritetspolicy gällande mot kunder till AllOffice Nordic AB finns på integritetspolicy

Jag har tagit del av AllOffice Nordic AB:s Allmänna försäljningsvillkor och Integritetspolicy gällande mot kunder till AllOffice Nordic AB. Jag godkänner att AllOffice Nordic AB hanterar mina personuppgifter i enlighet med dessa.

 

Kundinställningar

/

Följ oss

Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2020|Kundsupport 020 - 45 50 50
För närvarande kan leveranstiden bli en dag längre än normalt. Det beror på att vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer vilket leder till en högre sjukfrånvaro än normalt på våra lager. Vi hoppas ni har förståelse och är det bråttom kontaktar ni vår kundsupport, så kan vi säkert säkerställa en snabb leverans vid behov.