Engångshandskar


Hos oss kan du köpa engångshandskar online, till bra priser och med snabb leverans. Vi har ett stort sortiment från vårt eget varumärke AllOffice samt andra märken som Abena och Granberg. Du kan filtrera efter märken i menyn till vänster på sidan.

25 produkter
Sortering:

Vilken engångshandske ska jag köpa?

Vi säljer handskar för engångsbruk i flera olika material. Det är viktigt att välja rätt typ för det arbete som ska utföras. Längst upp på sidan hittar du vår köpguide där vi hjälper dig göra rätt val av handske när det gäller material och användningsområde. Nitrilhandskar passar till alla typer av uppgifter, vid exempelvis städning, i sjukvården och livsmedelshantering (även feta livsmedel). De står även emot oljebaserade krämer och är de enda engångshandskarna som är lämpliga för hantering av kemikalier. Vinylhandskar passar bra för städning men är mindre lämpliga inom sjukvård och vid hantering av livsmedel. Latexhandskar kan användas inom sjukvården, när du städar samt vid livsmedelshantering. Polyetenhandskar rekommenderas endast vid arbete som kräver enklare skydd men kan i vissa fall användas för livsmedel och vid städning. För diskning och tvättning passar samtliga handskar som är tillverkade av nitril, vinyl eller latex. Vi rekommenderar dock att du använder en flergångshandske i de fallen. Dessa hittar du bland våra arbetshandskar.

Engångshandskar i olika storlekar och färger

I filtret till vänster på sidan kan du filtrera efter olika storlekar. Du hittar även de olika storlekarna när du går in på en produkt och klickar på knappen ”Välj variant”. De flesta modellerna finns i storleken S ända upp till XL medan ett fåtal endast erbjuds som ”one size fits all”. Vi erbjuder engångshandskar i färgerna blå, svart, vit och transparent.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50