Kopieringspapper

Behöver du fylla på papper i skrivaren eller kopieringsmaskinen på kontoret? Köp kopieringspapper online hos oss, vi har alla typer i vårt sortiment. Välj bland populära märken som Multicopy, Datacopy eller Color Copy. Vi erbjuder även vårt eget AllOffice-papper som har hög kvalitet till bra pris. Använd filtren till vänster på sidan om du vill se produkter från ett visst varumärke.

33 produkter
Sortering:

Miljövänligt skrivarpapper

Alla våra kopieringspapper har någon form av miljömärkning. Du ser vilka märkningar som är tillgängliga till vänster på sidan, där du kan filtrera bland t ex FSC, EU Ecolabel och Svanen. FSC-märkningen (Forest Stewardship Council) innebär att pappret kommer från ett miljövänligt och hållbart skogsbruk. Exakt vilken märkning en viss produkt har kan du se inne på produktsidan, under bilden, där vi visar symbolerna.

Hur väljer jag rätt kopieringspapper?

När du väljer skrivarpapper ska du först tänka på om det är storleken A4 eller A3 du vill ha. I steg två väljer du den tjocklek du föredrar, den så kallade ytvikten. Den mäts i gram och finns i tjocklekar från 80 gram upp till 300 gram. Den vanligaste ytvikten är 80 gram vilken passar i alla typer av skrivare och kopiatorer. För en lite lyxigare känsla väljer du ett tjockare papper. Multicopy Presentation är ett något finare papper som är slätare än standardpapper och passar extra bra för utskrifter i färg. Inne på produkten väljer du som sista steg antingen varianten ohålat eller hålat, beroende på vad du föredrar för just ditt skrivarpapper. Är du inte ute efter vitt papper kan du i stället se vårt utbud av färgat papper från Rainbow.

Kundinställningar

/

Följ oss

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2023|Kundsupport 020 - 45 50 50