Choklad & Godis

56 produkter
Sortering:
Choklad Fazer 3000g

Choklad Fazer 3000g

554 kr
Visar 48 av 56 produkterVisa fler

Choklad är en mycket populär och älskad delikatess över hela världen. Det är en produkt som tillverkas genom att rosta och mala kakaobönor och sedan tillsätta socker och andra ingredienser för att skapa en mjuk och sötsyrlig smakupplevelse.

Choklad har funnits i över 2 000 år och var ursprungligen en dryck som dracks av de gamla mayaindianerna. Det var inte förrän på 1500-talet som chokladen introducerades i Europa av spanjorerna, och sedan dess har det blivit en mycket populär delikatess över hela världen.

Choklad finns i många olika former, inklusive mjölkchoklad, mörk choklad och vit choklad. Mjölkchoklad är söt och mjuk och är vanligtvis tillverkad med mer socker och mindre kakaopulver än mörk choklad. Mörk choklad är oftast mer bitter och har en högre kakaohalt, vilket ger den en mer intensiv smak. Vit choklad innehåller inte kakaopulver, men är tillverkad med kakaosmör, vilket ger den en krämig och söt smak.

Utöver att vara en läcker godbit har choklad också visat sig ha vissa hälsofördelar. Mörk choklad innehåller antioxidanter som kan hjälpa till att minska inflammation och förbättra hjärthälsan. Dessutom kan choklad öka serotonin- och endorfinnivåerna i kroppen, vilket kan hjälpa till att minska stress och förbättra humöret.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso