Läsk & Energidryck

Köp läsk och energidryck online hos oss. Vi erbjuder snabb leverans och bra pris. I vårt breda utbud hittar du produkter som Coca-Cola, Fanta, Sprite, Mer, Red Bull och Vitamin Well. Du filtrerar enkelt efter varumärke i menyn på vänster sida. Se även vårt sortiment av flaskvatten.

90 produkter
Sortering:
Visar 48 av 90 produkterVisa fler

Köp läsk online

Om du ska fylla på läskkylen i personalrummet eller lagret för restaurangen och baren har vi allt du behöver. Vi säljer de populäraste dryckerna för de som vill dricka de som de är eller blanda ut i drinkar. Läsken köper du lättast i hela plattor för enkel leverans. I sortimentet finns både burkar, glasflaskor och PET-flaskor så välj det som passar dig eller er verksamhet bäst. På en platta finns det oftast 12, 20 eller 24 till antalet. Du kan också välja bland original eller sockerfria varianter. När det gäller energidryck finns dessa i många olika smaker så att du lätt hittar din favorit. Perfekt för dig som vill känna dig pigg men inte gillar kaffe.

Finns det ekologisk läsk?

Mycket av vår läsk är miljömärkt med Svanen, EU Ecolabel, EU-ekologisk och KRAV. Några är även Fairtrade-märkta. Produkter med den gröna symbolen ”Miljöval” är ett smart val för miljön. Du kan filtrera efter märkningar i menyn till vänster på sidan.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50