Tejp & Tejphållare

85 produkter
Sortering:
Visar 48 av 85 produkterVisa fler

Tejp finns i nästan varje hem och på de flesta arbetsplatser. Tejp består vanligtvis av en självhäftande yta på en tunn, flexibel och slitstark bärare som kan användas för en mängd olika ändamål.

En av de mest använda formerna av tejp är genomskinlig tejp, som används för att fästa papper, presentpapper och andra lätta föremål. Denna typ av tejp är vanligtvis gjord av cellulosaacetat eller polypropen och är lätt att riva av i bitar av önskad längd.

Andra former av tejp inkluderar maskeringstejp, som används för att skydda ytor från färg eller annan vätska under målning eller renovering. Denna tejp är oftast gjord av papper eller plast och kan lätt tas bort utan att lämna några spår.

Dubbelhäftande tejp är en annan typ av tejp som används för att fästa ihop föremål. Den kan användas för att montera foton, affischer eller annan dekoration på väggen eller andra ytor. Dubbelhäftande tejp är vanligtvis gjord av en tunn, slitstark bärare som är täckt på båda sidor med en stark självhäftande yta.

Även om tejp framstår som en enkel produkt, har den en stor betydelse för många industrier, inklusive tillverkning, konstruktion och medicin. Tejp kan användas för att sätta samman komponenter, isolera ledningar och rörsystem, skydda ytor från repor och korrosion och mycket mer.

Tejp har många användningsområden och fördelar. Det är ett av de enklaste och mest tillgängliga sätten att fästa och montera föremål, vilket gör det till en oumbärlig produkt i vår vardag.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50