Städvagnar

50 produkter
Sortering:
Svabbvagn Speedo

Svabbvagn Speedo

2 876 kr
Svabbvagn Bas

Svabbvagn Bas

10 933 kr
Svabbvagn plastpress

Svabbvagn plastpress

4 266 kr
Städvagn mellan

Städvagn mellan

8 486 kr
Visa 48 av 50 produkterVisa fler

En städvagn är en oumbärlig del av städutrustningen på många platser, inklusive kontor, skolor, hotell och sjukhus. Dessa vagnar är designade för att göra städningen mer effektiv och bekväm genom att organisera och transportera alla nödvändiga redskap och produkter på ett praktiskt sätt.

Städvagnar kommer i olika storlekar och utföranden beroende på användningsområdet. De flesta modeller har fyra hjul, vilket gör dem lätta att röra runt på olika ytor och i trånga utrymmen. Många vagnar har också ergonomiska handtag som gör att de kan dras eller skjutas för enkel manövrering.

Normalt har städvagnar flera hyllor och korgar som är utformade för att förvara och organisera städprodukter så som rengöringsmedel, trasor, moppar och andra tillbehör. Det finns vanligtvis även en sopsäckshållare för att lätt hantera skräp som samlas upp under städningen.

En annan viktig funktion i många städvagnar är att de har en mopp- och hinkhållare, vilket gör det enkelt att rengöra golv utan att behöva bära runt på tunga hinkar.

Städvagnar används för att spara tid och minska belastningen när man rengör stora eller komplexa utrymmen. Genom att organisera alla redskap på ett strukturerat sätt kan man arbeta snabbare och mer effektivt. Eftersom vagnen kan transportera allt man behöver på en och samma gång, minskar risken för att glömma något viktigt som behövs för att kunna städa ordentligt.

I slutändan kan en städvagn vara en investering som sparar både tid och pengar, eftersom man kan arbeta mer effektivt och göra rent snabbare och enklare än tidigare.

Kundinställningar

/

Följ oss

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2023|Kundsupport 020 - 45 50 50