Fönsterputsredskap

48 produkter
Sortering:
Fönsterputsset Unger

Fönsterputsset Unger

567 kr
Fönstertvätt Alpina

Fönstertvätt Alpina

451 kr

Fönsterputsning kan vara en utmanande uppgift, särskilt om du inte har rätt redskap. Att ha rätt fönsterputsredskap för jobbet kan göra en stor skillnad när det kommer till att få fönstren skinande rena utan att lämna ränder eller fläckar. Här är några av de vanligaste fönsterputsredskapen och hur de används:

1.       Tvättpälshållare: En hållare för tvättpäls av mikrofiber som används tillsammans med vatten och fönsterputsmedel för att rengöra fönstret innan fönsterskrapan används.
2.       Fönsterskrapa: Detta är ett av de mest grundläggande redskapen för fönsterputsning och består av ett handtag och ett litet gummi- eller silikonblad som används för att dra bort smuts och vatten från glaset. Fönsterskrapor finns i olika storlekar, så se till att välja en som passar din fönsterstorlek för att göra jobbet enklare.
3.       Fönsterputsduk: En fönsterputsduk är en mjuk och absorberande duk av mikrofiber som används för att torka bort smuts och vatten från fönstret efter att du har använt fönsterskrapan. Se till att använda en ren fönsterputsduk för att undvika att lämna fläckar och ränder på glaset.
4.       Fönsterputsmedel: Ett medel som används för att lösa upp smuts och fett på fönstret och gör det lättare att rengöra med tvättpälsen och fönsterskrapan.
5.       Glasskrapa: För smuts som inte försvinner från fönstret vid vanlig rengöring kan man använda en glasskrapa. Det är en hållare med rakbladsvassa blad för effektivt avlägsnande av ingrodd smuts.

Sammanfattningsvis finns det många olika fönsterputsredskap som kan hjälpa dig att få skinande rena fönster. Genom att använda rätt redskap kan du göra fönsterputsningen enklare och mer effektiv.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso