Allrengöringsmedel

Köp allrengöringsmedel online hos oss. Vi erbjuder snabba leveranser och bra priser. I vårt breda utbud hittar du produkter från populära märken som Ecolab, Nordex, Tana, Activa och PLS med flera. Om du vill ha ett visst varumärke går det bra att filtrera efter detta till vänster på sidan, i menyn ”Varumärke”.

99 produkter
Sortering:
Visar 48 av 99 produkterVisa fler

Vilket allrengöringsmedel ska man köpa?

När du väljer allrent ska du ta reda på om du vill ha en koncentrerad lösning som blandas ut med vatten i en separat sprayflaska eller hink, eller om du föredrar färdigblandad allrengöring i flaska med spraymunstycke. I sortimentet finns även traditionell såpa. Vi säljer flaskor på 750 ml upp till dunkar på 5 liter. På produktsidan kan du läsa mer om innehållet, PH-värde och vilka användningsområden de passar bäst till. Där hittar du också produktdatablad och säkerhetsdatablad. Vissa varianter finns både som parfymerade och oparfymerade. För rengöring av badrum rekommenderar vi sanitetsrengöringsmedel.

Miljövänlig allrengöring

En viktig aspekt när det gäller allrengöringsmedel är miljömärkningar. Våra produkter är godkända av exempelvis Svanen, EU Ecolabel, Bra Miljöval och Cradle to Cradle. Dessa markeras med ikonen ”Miljöval” i grön färg så det är lätta att hitta. Du kan filtrera efter märkning i menyn till vänster på sidan, om du eller din arbetsplats har specifika önskemål eller krav.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50