Golvvårdsmedel

Här köper du golvvårdsmedel till bra priser online. Vi erbjuder snabba leveranser. I vårt breda utbud hittar du produkter från märken som PLS, Gipeco, Nordex, Tana och Diversey med flera. Om du har ett favoritmärke kan du filtrera efter detta till vänster på sidan.

81 produkter
Sortering:
Visar 48 av 81 produkterVisa fler

Hur använder man golvvårdsmedel?

Golvvårdsmedel används ofta tillsammans med olika typer av golvvårdsmaskiner, till exempel kombiskurmaskiner. De går också utmärkt att använda tillsammans med vanliga moppar. Medlen rengör på djupet och tar bort smuts och fett från golvytor. De är ofta alkaliska och kan användas för rengöring av golv på skolor, vårdinrättningar, industrier och i kontorslokaler och butiker. Vissa medel är anpassade för trägolv som exempelvis golvsåpa. Dessa passar bra på både oljade golv och skurgolv. Du kan välja mellan parfymerade eller oparfymerade och i flaskor från 1 liter upp till dunkar på 5 liter. Som komplement till golvvårdsmedlet och som efterbehandling är det bra att applicera en golvpolish eller ett golvvårdsvax för att skapa en skyddande yta på det rengjorda golvet.

Miljövänligt golvvårdsmedel

En viktig aspekt vid golvvård är miljön. Se till att välja ett medel som har någon form av miljömärkning. I vårt sortiment erbjuder vi produkter med märkningarna Svanen, EU Ecolabel och Cradle to Cradle. Du kan filtrera fram produkter med dessa märkningar med hjälp av filtret i menyn till vänster.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50