Kartonger

Hos oss kan du köpa kartonger online till bra priser och med snabba leveranser. Vi har ett stort utbud med många olika storlekar och tjocklekar. Du kan även välja mellan bruna eller vita varianter, beroende på dina krav. Filtrera efter färg i menyn till vänster på sidan. Se även vårt sortiment av postemballage.

21 produkter
Sortering:

Kartonger för frakt

När du köper en kartong ska du fundera på vilken typ som passar er verksamhet bäst. I sortimentet hittar du traditionella vikbara wellpapplådor i enkelwell eller dubbelwell. Vi erbjuder även vanliga flyttlådor och en så kallad wellcontainer, som kan placeras på EU-pall. En del av våra wellådor är stansade och har lock som kan fällas ner och fixeras med flikar på ena långsidan.

Vilken kartong är bäst?

Fundera också på vilken tjocklek som passar bäst för era behov. För enklare, lättare innehåll har vi lådor som är 3 mm tjocka och för tyngre, ömtåligt innehåll finns det varianter som är 7 mm tjocka. En del kartonger har olika typer av miljömärkningar som exempelvis FSC. Andra består till största del av återvunnet material i stället för nyfiber. Dessa artiklar har vi märkt upp med den gröna ikonen ”Miljöval” och du kan även välja att filtrera efter dessa till vänster på sidan, i menyn ”Märkning”.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso