Pappersformar

Köp pappersformar online hos oss med snabba leveranser och till bra priser. Vi har ett brett utbud av olika typer av formar för all typ av mat. Ersätt plasten med en miljövänligare pappersform. Se exempelvis vårt sortiment av Duni Bagasse som är tillverkade av ett komposterbart material. Många av produkterna har en eller flera miljömärkningar. I menyn till vänster kan du t ex filtrera bland produkter med märkningar som EN 13432 och FSC.

187 produkter
Sortering:
Visa 24 av 187 produkterVisa fler

Vilka pappersformar ska jag välja?

När du väljer en pappersform bör du fundera på vilken form och storlek de bör ha, för att både förvara rätt mängd mat samt presentera den på bästa sätt. Fyrkantiga eller runda modeller passar bra för både varmrätter och sallader. Det finns höga, runda varianter i olika storlekar som passar perfekt för soppor eller såser. Vissa är indelade i fack för att ingredienser eller tillbehör inte ska blandas med varandra. Om du föredrar plastformar har vi även det i vårt sortiment.

Pappersform med lock

Kom ihåg att köpa till lock till dina pappersformar. När du är inne på en produktsida ser du vilka lock som passar till formen i sektionen ”Tillbehör” under bilden. Det finns lock av både plast och papper. Välj det som passar bäst för just era maträtter.

Kundinställningar

/

Följ oss

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2023|Kundsupport 020 - 45 50 50