Städdukar & Skursvampar

Köp städduk och skursvamp online till bra pris och med snabb leverans hos oss. Vi har ett stort utbud av olika typer, från vanliga disktrasor till avancerade rengöringsdukar. Filtrera bland populära märken som Tork, Vikan och Vileda i menyn till vänster. Här kan du också filtrera efter olika typer av miljömärkningar som t ex Svanen och FSC.

112 produkter
Sortering:
Visar 24 av 112 produkterVisa fler

Vilken städduk ska jag använda?

När det gäller städdukar är det vanligt att olika färger används för olika ändamål, så att rätt duk används på rätt plats. Vill du färgkoda för olika zoner kan du t ex använda röd färg för handfat, blå färg för diskbänk och grön färg för fönster. Du läser mer om färgkodning och städzoner på vår sida med köpguider och städtips. Även färgen på skursvampar och skurblock indikerar ofta användningsområdet då de erbjuder olika grovhet och slipeffekt. Är du ute efter en viss färg kan du använda filtret till vänster.

Mikrofiberdukar för städning

Många städdukar är tillverkade av slitstark mikrofiber som rengör på djupet och kräver mindre kemikalier under användning. Andra är tillverkade av biologiskt nedbrytbar cellulosa. Vissa är tillverkade av papper för engångsbruk för att vara extra hygieniska. För extra hygienisk rengöring kan du komplettera med ytdesinfektionsmedel.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50