Skurrondeller & Polerrondeller

96 produkter
Sortering:
Visar 48 av 96 produkterVisa fler

Skurrondeller och polerrondeller är två viktiga verktyg för att underhålla och förbättra golvytor. Skurrondeller används för att ta bort smuts och beläggningar från golvytan, medan polerrondeller används för att ge en jämn och högglansig finish.

Skurrondeller är tillverkade av ett grovt material som kan skära igenom smuts och beläggningar på golvet. Dessa skivor kan vara tillverkade av en mängd olika material, såsom stålull, nylon eller diamantbelagd metall. De är tillgängliga i olika storlekar och hårdheter, vilket gör att de kan anpassas till olika typer av golv.

Polerrondeller används för att skapa en högglansig yta på golvet efter att skurrondellerna har använts för att rengöra ytan. Dessa skivor är vanligtvis tillverkade av mjukare material än skurrondellerna, såsom vit bomull eller syntetiska fibrer. Polerrondellerna kan också vara behandlade med olika typer av polermedel för att ge en ännu bättre glans.

Det är viktigt att använda rätt typ av skurrondeller och polerrondeller för att undvika att skada golvytan. Att välja rätt typ och hårdhet på rondellerna är avgörande för att uppnå önskat resultat. Om man är osäker på vilken typ av rondeller som ska användas är det bäst att konsultera ett proffs inom golvvård.

Det är också viktigt att använda rondellerna på rätt sätt för att undvika skador på golvytan. Överskrid inte rekommenderade hastigheter eller tryck när du använder rondellerna och var noga med att rengöra dem ordentligt efter användning. Genom att använda skurrondeller och polerrondeller på rätt sätt kan du hålla golven i utmärkt skick och säkerställa en lång livslängd.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2023|Kundsupport 020 - 45 50 50