Handtvål

Här kan du köpa handtvål online till bra priser och med snabb leverans. I vårt stora utbud finns populära varianter från märken som Dax, Diversey, Sterisol och Tork. I menyn till vänster kan du välja det märke du föredrar eller som används på er arbetsplats.

92 produkter
Sortering:
Visar 48 av 92 produkterVisa fler

Vilken handtvål ska jag välja?

När du väljer en variant bör du fundera på om det ska vara en traditionell flytande tvål eller en skumtvål. Den förstnämnda finns med flera olika egenskaper som vårdar och återfuktar dina händer efter användning. Den sistnämnda är något mer dryg, räcker längre och lättare att skölja av. Läs mer om vad de olika tvålarna innehåller i beskrivningarna på respektive produktsida. Där finns också produktdatablad med detaljerade innehållsförteckningar.

Handtvål med pump eller refill

Vi säljer handtvål i många olika typer av storlekar och förpackningar. Du kan välja att köpa populära flaskor med pump, dunkar med skruvkork som fungerar som refill, refiller till tvåldispensers och mycket mer. Ta reda på vad som passar era behov och krav bäst. En viktig aspekt vid val är tvål är olika typer av miljömärkningar. I vårt sortiment finns produkter med märkningar som Svanen, EU Ecolabel och Vegan Society och du kan välja att filtrera på dessa i menyn till vänster. Miljövänliga produkter markeras med en grön symbol med texten ”Miljöval”.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50