Blöjor och inkontinensskydd är produkter som används för att hantera inkontinens, oavsett om det är hos barn eller vuxna. Dessa produkter har utvecklats över tid och nu finns det ett brett utbud av blöjor och inkontinensskydd att välja mellan.

Blöjor är vanligtvis förknippade med spädbarn, men de används också av äldre personer eller personer med funktionsnedsättningar som kan ha svårt att kontrollera sin blåsa eller sina tarmar. Blöjor för barn finns i olika storlekar och material, från engångsblöjor till tygblöjor som kan tvättas och återanvändas. Även blöjor för vuxna finns i olika storlekar och material, från engångsblöjor till återanvändbara alternativ.

Inkontinensskydd är också en vanlig produkt för personer med urininkontinens eller tarminkontinens. Dessa produkter är vanligtvis mindre än blöjor och kan fästas runt midjan med hjälp av en tejp eller elastiskt material. De kan också vara engångs eller återanvändbara och finns i olika storlekar och absorptionsnivåer.

Det finns flera faktorer att tänka på när man väljer mellan blöjor och inkontinensskydd. En viktig faktor är absorptionsförmågan, som beror på produktens storlek och material. Det är också viktigt att tänka på komforten och rörelsefrihet när man väljer en produkt. I dag finns det också flera miljövänliga alternativ att välja mellan med olika typer av miljömärkningar.

Sammanfattningsvis är blöjor och inkontinensskydd viktiga produkter för barn och personer med inkontinens. Det finns ett brett utbud av produkter att välja mellan och det är viktigt att välja en produkt som passar ens behov och livsstil.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50