Pärmregister & Märkflikar

Köp pärmregister och märkflikar online. Vi har snabb leverans och bra pris. I vårt breda sortiment hittar du register och flikar från vårt eget prisvärda varumärke AllOffice samt Keba, Esselte, Post-it och Durable med flera. Filtrera efter märke med hjälp av menyn till vänster.

33 produkter
Sortering:

Vilket pärmregister ska man köpa?

Vi erbjuder både traditionella typer tillverkade helt av papper men även pärmregister med plastförstärkta flikar, för längre hållbarhet. Välj bland nummer, bokstäver eller månader bland de olika varianterna inne på produktsidan. Färgkodning är något som många uppskattar när det gäller den här typen av produkter. Du kan filtrera efter färg till vänster på sidan. När du har klickat in dig på en produkt kan du även se vilka tillbehör vi rekommenderar i sektionen ”Tillbehör” och ”Passar till” under bilden. Här kan du också läsa mer om de material, tjocklek på papper och vilken typ av hålning som används.

Miljövänligt pärmregister

För många är miljömärkta produkter viktigt vid val av register och märkflikar. Vi säljer flera artiklar med märkningar som FSC, PEFC och Blå ängeln. Du hittar dessa genom att använda filtret i vänsterspalt alternativt genom att leta efter ikonen ”Miljöval” som visas på de produkter som har någon form av miljömärkning. Passa även på att köpa en miljövänlig gaffelpärm hos oss.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso