Mappar & Fickor

Hos oss köper du mappar och plastfickor enkelt online. Vi har ett stort urval av varianter, färger och format. Du kan filtrera efter varumärke till vänster i menyn. Vi erbjuder produkter från bland annat Durable, Leitz och Elba.

88 produkter
Sortering:
Visar 48 av 88 produkterVisa fler

Vilka mappar ska man köpa?

Vi säljer många olika typer av mappar, som t ex snoddmappar och offertmappar. Om du är ute efter en viss färg kan du filtrera efter detta under sektionen ”Färg”. Det kan finnas behov att färgkoda mapparna för olika områden och ändamål. Se bilderna och välj din färg inne på produktsidan. Där kan du också läsa mer om produkten, som egenskaper och material. I sortimentet har vi också många olika typer av plastfickor och signalfickor, både traditionella ofärgade och blå till gröna och röda. Du hittar även hängmappar för skåp, vagnar och lådor här. Vill du organisera plastfickorna kan du komplettera med en gaffelpärm.

Miljövänliga plastfickor och snoddmappar

Om du eller ditt företag har önskemål eller krav att köpa miljömärkt kan du filtrera bland våra märkningar till vänster på sidan. Vi har varianter med märkningar som Blå ängeln, FSC och vår egen märkning för artiklar med en stor andel återvunnet material.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50