Handdesinfektion

html_image

Hos oss kan du köpa handdesinfektion online med snabba leveranser och till bra priser. Vi har ett brett utbud av olika typer och förpackningar från varumärken som Dax, Tork, Liv och PLS. Om du föredrar ett visst märke går det bra att välja detta i filtret till vänster på sidan. För desinficering av ytor har vi också bra produkter inom ytdesinfektionsmedel.

76 produkter
Sortering:
Droppbricka DAX

Droppbricka DAX

106 kr
Visar 24 av 76 produkterVisa fler

Hur använder man handdesinfektion?

En god handhygien är mycket viktigt för att förhindra smitta. Se till att använda rätt mängd handsprit så att händerna förblir fuktiga under den tid som tillverkaren rekommenderar, oftast mellan 20 och 30 sekunder. Detta för att alkoholen ska hinna verka effektivt och eliminera bakterier, virus och svamp som kan finnas på händerna. Det är viktigt att hela handen täcks, så var noga med att få in produkten mellan fingrarna samt i tumgreppet. Se till att välja en produkt som återfuktar huden och komplettera med handkräm vid behov.

Olika typer av handsprit

Inom många branscher är handdesinfektion extra viktigt. Detta gäller exempelvis inom sjukvården, skolan, vid städning och hantering av livsmedel. De flesta handdesinfektionsmedel innehåller etanol, men det finns även alkoholfria alternativ. Välj en alcogel med en högre andel alkohol för extra effektiv handdesinfektion, exempelvis 85%. Utöver alkogel finns det också mer flytande lösningar som ofta finns i större förpackningar, som till exempel dunkar om 4 liter. I vårt sortiment hittar du många olika typer av förpackningar, som exempelvis små flaskor som får plats i fickan till de populära flaskorna med pump. För hygienisk, kontaktfri hantering finns även dispenser för handsprit med sensor som automatiskt fördelar ut rätt mängd direkt i handen.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2023|Kundsupport 020 - 45 50 50