Kollegieblock

Hos oss kan du köpa kollegieblock till bra priser online. Vi har snabba leveranser. I vårt sortiment hittar du varianter från Bantex, Esselte och vårt eget märke AllOffice. Du filtrerar enkelt efter varumärke i kolumnen till vänster. Se även vårt utbud av anteckningsblock.

29 produkter
Sortering:

Rutat eller linjerat kollegieblock?

När du väljer ett kollegieblock bör fundera på vilken storlek som passar dig bäst. Vi erbjuder block i storlekarna A5 och A5 och mer avlånga spiralkladd. Gramvikten (tjockleken) på pappret framgår i namnet och du kan välja mellan 60, 70 eller 80 gram. I steg två väljer du om du vill ha ett linjerat, olinjerat, rutat eller prickat. Detta hittar du bland varianterna när du har klickat dig in på en produkt. Där hittar du också mer information om exempelvis perforering, stansning och hur många blad kollegieblocket innehåller. De flesta produkter har hålning av svensk standard.

Miljövänliga kollegieblock

Nästan samtliga av varianterna är miljömärkta med Svanen eller FSC (Forest Stewardship Council). Du hittar dessa genom den gröna symbolen ”Miljöval” eller genom att filtrera efter märkning med hjälp av menyn till vänster på sidan. Gör ett smart val för miljön och välj den här typen av produkter för hemmet, skolväskan eller kontoret.

Ett typiskt kollegieblock består av ett omslag, oftast gjort av papper eller plast, och en mängd linjerade eller rutade sidor, beroende på användarens preferenser. Sidorna är vanligtvis perforerade nära spiralen eller limningen, vilket gör det enkelt att riva ut sidor utan att skada blocket. Spiralbindningen gör det möjligt att vända sidorna helt och hållet, vilket är särskilt användbart när du behöver skriva på båda sidor av papperet.

Kollegieblock kommer i olika storlekar, från mindre A5-format som lätt får plats i en väska, till större A4-format som erbjuder mer skrivutrymme. Förutom linjerade och rutade sidor finns det även kollegieblock med blanka sidor för teckningar och skisser, samt sidor med prickade mönster som kombinerar fördelarna av både linjer och rutor.

Kvaliteten på pappret i kollegieblock kan variera. För de som använder bläckpennor eller överstrykningspennor är papperets tjocklek och kvalitet viktig för att undvika genomblödning och säkerställa en bra skrivupplevelse. Vissa kollegieblock erbjuder även miljövänliga alternativ, tillverkade av återvunnet material eller material från hållbart skogsbruk.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50