Datormöss & Tangentbord

Köp datormöss och tangentbord online hos oss. Vi har snabba leveranser och bra priser. I vårt utbud hittar du produkter från RollerMouse, Logitech, Mousetrapper och Jobmate med flera. Filtrera efter ditt favoritmärke i menyn till vänster på sidan.
html_image
html_image

50 produkter
Sortering:
Tangentbord Jobmate

Tangentbord Jobmate

505 kr
Visar 48 av 50 produkterVisa fler

Ergonomisk mus

När du väljer en datormus bör du fundera på användningsområdet. Om du ofta är på resande fot kan det vara smart att välja en mindre trådlös mus som lätt får plats i väskan. Sitter du ofta på samma plats hemma eller på kontoret kan det vara bra att välja en ergonomisk datormus. Dessa förhindrar förslitningsskador som musarm som kan uppstå vid frekvent användning av traditionella styrdon. Vid val av tangentbord finns det vanliga modeller med sladd och några som är anpassade för användning tillsammans med ergonomiska styrdon. Ett trådlöst tangentbord är praktiskt och lätt att flytta vid behov.

Kan man ansluta en datormus via bluetooth?

Om du vill att dina datormöss ska ha en specifik färg kan du filtrera efter detta i menyn på vänster sida. Populäraste valet är svart men vi har även modeller med färger som grå, vit och blå. När du har klickat dig in på en produkt kan du läsa mer om dess egenskaper, som exempelvis antalet knappar, om den stödjer bluetooth och om den passar höger- eller vänsterhänta. Här hittar du också produktdatablad och lämpliga tillbehör som musmattor och batterier.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2023|Kundsupport 020 - 45 50 50