Headset

25 produkter
Sortering:

Ett headset är en enhet som används för att lyssna på ljud och kommunicera med andra personer på distans. Det består av hörlurar och en mikrofon som är ansluten till en dator, telefon eller annan enhet.

Headset är särskilt användbara för personer som arbetar hemifrån eller som behöver kommunicera med andra personer på distans, till exempel via videosamtal eller röstsamtal. Genom att använda ett headset kan användaren lyssna på ljud och prata med andra utan att behöva oroa sig för bakgrundsbuller eller störningar.

Headset finns i olika storlekar och modeller, från enkla öronsnäckor till mer avancerade hörlurar med inbyggd brusreducering. Många headset kan också anslutas trådlöst via Bluetooth eller andra trådlösa tekniker. Den inbyggda mikrofonen är också av högre kvalitet och gör att personen du pratar med hör dig tydligare och starkare, än om du hade använt datorns inbyggda mikrofon.

Sammanfattningsvis är headset en användbar enhet för personer som behöver kommunicera på distans eller lyssna på ljud utan att störas av bakgrundsbuller. Det finns många olika modeller och funktioner att välja mellan, vilket gör det möjligt för användaren att hitta ett headset som passar deras behov och budget.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50