Pappersdispensers

67 produkter
Sortering:
Visar 48 av 67 produkterVisa fler

Pappersdispensrar är en vanlig syn på offentliga platser som toaletter, kök och andra utrymmen där hygien är viktig. Dessa dispensrar ger användarna tillgång till pappershanddukar, servetter eller toalettpapper på ett hygieniskt sätt.

Pappersdispensers finns i olika storlekar och former, från små dispenserboxar för servetter till stora rullhållare för toalettpapper. De är vanligtvis tillverkade av plast eller metall och är utformade för att vara lätta att använda och fylla på.

En vanlig typ av pappersdispenser är den som använder en rulle med papper som är perforerat för att riva av i mindre bitar. Denna typ av dispenser är vanligtvis monterad på väggen och kan användas för torkpapper eller toalettpapper.

Andra typer av pappersdispensrar inkluderar de som använder hopvikta pappershanddukar eller servetter. Dessa dispenserar är vanligtvis monterade på väggen eller placeras på ett bord och ger användarna en handduk eller servett åt gången, vilket minskar förbrukningen.

Oavsett vilken typ av pappersdispenser som används är det viktigt att hålla dem fyllda och i gott skick för att säkerställa att användarna alltid har tillgång till papper när de behöver det. Det är också viktigt att se till att dispenserarna är lätta att rengöra för att säkerställa god hygien.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50