Munskydd & Andningsmasker

html_image

Hos oss kan du köpa munskydd online till bra priser och med snabba leveranser. Vi erbjuder flera typer av engångsmasker för olika behov som t ex Type II, Type IIR och andningsskydd av typerna FFP2 och FFP3.

17 produkter
Sortering:

Vilken typ av munskydd är bäst?

Om du är osäker på vilken typ du ska välja kan du läsa vår köpguide genom att klicka på bannern längst upp på sidan. Du kan även gå in på varje produkt för att läsa mer om vilka material och hur många lager de är tillverkade av, vilka typer av standarder (t ex EN14683:2019) och märkningar de har (t ex CE-märkning). Här hittar du även olika produktdatablad med ytterligare information och specifikationer. Passa även på att köpa handdesinfektion hos, för att minimera smittspridningen ytterligare.

Andningsskydd för extra säkerhet

Om du är ute efter mer traditionella andningsmasker som t ex en halvmask har vi även här ett bra utbud från märken som Moldex och Sundström. Vi säljer också refiller av de olika förfilter och gasfilter dessa masker använder. Du hittar också flergångsmasker av tyg som du kan tvätta vid behov. Dessa har ofta någon form av antibakteriell behandling på utsidan av masken, som dödar bakterier efter en viss tid.

 

Kundinställningar

/

Följ oss

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2023|Kundsupport 020 - 45 50 50