Kontorsmaterial och kontorsutrustning - Bra priser hos AllOffice!

Kontorsmaterial

(3418 st)
VISA FLER

Kontorsmaterial och kontorsutrustning från Alloffice.

Vårt breda utbud av kontorsmaterial lämpar sig för både hem, arbete och skola. Det omfattar allt från praktiska saker för dagligt bruk, som pennor, almanackor och häftapparater till större produkter som dokumentförstörare, kontorsstolar och whiteboardtavlor. Du hittar allt du behöver för ditt kontor i vårt breda utbud av kontorsmaterial. Oavsett om du arbetar på ett företag, skola eller driver eget företag med kontor i hemmet behöver du ha en mängd olika kontorsmaterial nära till hands för att få jobbet gjort. Vi är din butik för kontorsmaterial online och här kan du välja mellan tusentals produkter på ett och samma ställe.

Fyll på lagret med kontorsmaterial från AllOffice

Gem och pappersklämmor
För att hålla papper och scheman på plats behöver man oftast lite hjälp. Se till att du har det allra nödvändigaste inom kontorsmaterial till hands. Behöver du fästa ihop två dokument eller organisera en bunt med papper? Fyll på med gem, som vi har i en rad olika storlekar och färger. För större högar med papper kan du välja bland några av våra pappersklämmor som klarar upp till 50 ark eller mer.

Pärmar och presentationsmaterial
Oavsett om du ska organisera dina papper för ett viktigt möte eller lagra det på hyllor, så hittar du ett stort urval av pärmar och presentationsmaterial hos oss som passar dina behov. Välj en hållbar ringpärm för lite större referensdokument. För engångsmaterial, såsom utbildningsmaterial och kalkylblad, kan en standardpärm ofta vara den bästa lösningen. Ska du göra ett viktigt säljargument? Valet av kontorsmaterial kan hjälpa dig att göra ett bra intryck! Välj en pärm som är genomskinlig. Anpassa sedan framsida och rygg med bilder av din produkt, tjänst eller företagets logotyp.

Kuvert
Ska du skicka ett viktigt dokument eller en uppsättning tunga böcker? AllOffice har kontorsmaterialet du behöver för att skydda dina försändelser. Du hittar ett stort urval av kuvert för att matcha varje ändamål. Vi har lite kraftigare brev som skyddar dina försändelser, i alla storlekar och former samt adressetiketter.