Papperspåsar

97 produkter
Sortering:
Visar 48 av 97 produkterVisa fler

Papperspåsar är en vanlig typ av förpackning som används över hela världen för att transportera och förvara produkter eller matvaror. Dessa påsar är tillverkade av papper, vilket gör dem miljövänligare än plastpåsar eftersom de är biologiskt nedbrytbara och återvinningsbara.

Papperspåsar används ofta av butiker och restauranger för att förpacka och leverera varor eller mat till kunder. De är ofta tillverkade av återvunnet papper eller FSC-certifierat papper, vilket innebär att råvaran kommer från hållbart skogsbruk.

Det finns olika typer av papperspåsar, inklusive platta påsar, med eller utan fönster. Papperspåsar utan fönster är vanligtvis starkare och används för att bära tyngre föremål som t ex frukt.

Papperspåsar har en rad fördelar, bland annat att de är lätta att återvinna och att de bryts ner snabbare i naturen än plastpåsar. De är också relativt billiga att producera och kan vara en kostnadseffektiv förpackningslösning för små företag.

Trots dessa fördelar finns det också nackdelar med papperspåsar. Tillverkning av papperspåsar kräver mycket vatten och energi och kan orsaka utsläpp av växthusgaser. Dessutom kan papperspåsar vara mindre hållbara än plastpåsar, fuktkänsliga och kan inte alltid användas om och om igen.

I slutändan beror valet av påse på olika faktorer, som miljöpåverkan, kostnad och funktionalitet. För många människor är papperspåsar ett miljövänligare alternativ till påsar av plast.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso