Pappersmuggar

Köp pappersmuggar online hos oss. Vi har låga priser och snabba leveranser. I vårt stora utbud hittar du många olika varianter samt lock från Duni och andra varumärken. Filtrera efter märke till vänster på sidan.

53 produkter
Sortering:
Visar 48 av 53 produkterVisa fler

Vilka pappersmuggar ska man köpa?

När du väljer en lämplig pappersmugg bör du fundera på vilken storlek som passar bäst för era behov och er kaffemaskin. Vi säljer muggar i storlekar från 10 cl upp till 47 cl. Storleken framgår i produktnamnet samt i beskrivningen på produktsidan. Här hittar du även de tillbehör som passar, om du vill köpa en pappersmugg med lock. Du kan även välja olika typer av färger. Vi har allt från naturfärgade och vita till svarat och bruna. Om du är ute efter en särskild färg går det bra att använda filtret till vänster. Träskedar och andra tillbehör hittar du i kategorin träbestick.

Miljövänliga pappersmuggar

En viktig aspekt vid val av pappersmuggar är att kontrollera om de har någon form av miljömärkning. I menyn ”Märkning” kan du filtrera efter de miljömärkningar våra produkter är certifierade med. I sortimentet finns produkter med märkningar som EN 13432, FSC och PEFC. Vissa muggar är tillverkade av bagasse som kommer från restprodukterna vid framställning av socker. Dessa är komposterbara och extra bra för miljön. Även locken kan vara tillverkade av exempelvis majsstärkelse i stället för plast.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50