Lamineringsmaskiner


Hos oss köper du lamineringsmaskiner online. Vi har bra priser, snabba leveranser och erbjuder de senaste modellerna från varumärkena GBC och Xyron samt fickor från vårt eget, prisvärda märke AllOffice.

52 produkter
Sortering:
Visar 48 av 52 produkterVisa fler

Vilken lamineringsmaskin ska man köpa?

När du ska köpa laminatorer bör du fundera på hur ofta du kommer att laminera dokument och skyltar. Vid sporadisk användning i hemmet krävs enklare, mindre maskiner. Vid frekvent användning behöver du ofta gå upp i storlek och prestanda för att de ska vara så effektiva som möjligt. De kan exempelvis värma upp snabbare samt laminera varje dokument på kortare tid. De flesta modeller har automatisk avstängning för att spara el. Om du behöver hjälp att välja kan du besöka vår köpguide längst upp på sidan, där vi guidar till dig rätt val av maskin och lamineringsfickor. Om du behöver något att laminera, se även vårt stora utbud av kopieringspapper.

Lamineringsmaskin A3

Vissa av maskinerna klarar av att laminera i både A4- och A3-storlek. Se respektive produktnamn för att hitta rätt produkt om du planerar att laminera A3. Olika lamineringsmaskiner klarar också av olika tjocklek på lamineringsfickorna. Vissa maskiner har en maxgräns på 80 micron medan de mer avancerade har kapacitet för upp till 175 micron. Läs mer om vad respektive modell klarar av i beskrivningen inne på produktsidan. Där hittar du även vilka laminat vi rekommenderar för modellen under sektionen ”Tillbehör”.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50