Tvättmedel

Köp tvättmedel online hos oss. Vi har bra priser och snabba leveranser. Du hittar produkter från kända varumärken som PLS, Ecolab, Via, Grumme och Ocean i vårt sortiment. Filtrera efter ditt favoritmärke i menyn till vänster på sidan. Passa även på att köpa sköljmedel hos oss.

50 produkter
Sortering:
Visar 48 av 50 produkterVisa fler

Vilket tvättmedel ska jag köpa?

När du ska välja ett tvättmedel bör du fundera på vilka behov och krav du eller din arbetsplats har. Vi säljer varianter som är flytande, i pulverform och tablettform. Välj bland flera olika förpackningsstorlekar, i vårt utbud har vi allt från 500 g upp till 22 kg. De större varianterna används ofta tillsammans med specifika system medan de mindre, konsumentvänliga storlekarna fungerar med vanliga tvättmaskiner. Du kan även välja om du vill ha ett parfymerat eller oparfymerat medel. Läs mer om innehållet i beskrivningarna för varje produkt genom att gå in på produktsidan. Här hittar du också säkerhetsdatablad och produktdatablad.

Miljövänligt tvättmedel

En viktig aspekt vid val av tvättmedel är om det har någon typ av miljömärkning. Vi erbjuder produkter som har märkningarna Svanen och Bra Miljöval. Du kan filtrera efter dessa i menyn ”Märkning” till vänster. Du ser även vilka produkter som har miljömärkningar med hjälp av den gröna symbolen ”Miljöval”.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50