Kvittorullar

Köp kvittorullar online hos oss. Vi erbjuder snabba leveranser och låga priser. Se vårt breda utbud av storlekar och varianter nedan.

18 produkter
Sortering:

Vilka kvittorullar ska man köpa?

Kassarullar används i kassaapparater, betalterminaler och andra typer av skrivare för att skriva ut kvitton och annan information. De finns i olika bredder från 44 mm upp till 80 mm. Den vanligaste bredden är 57 mm och i vårt urval hittar du flera varianter av storleken, exempelvis versionen med ”ej kvitto på köp” tryckt längst med långsidorna, som är vanlig på restauranger och i vissa butiker. Längden på rullarna varierar från 8 meter upp till 80 meter. I vårt sortiment finns även rullar för remsräknare som refiller både för standard- och inkjet-modeller. Majoriteten av kvittorullarna är fria från plastkemikalien bisfenol (BPA). Läs mer om pappersmaterialet, storleken på hylsan och de olika måtten i beskrivningen inne på respektive produkt.

Miljövänliga kvittorullar

Flera av våra kvittorullar är miljömärkta med FSC (Forest Stewardship Council) vilket innebär att pappersmassan kommer från hållbart skogsbruk. Dessa är markerade med ikonen ”Miljöval”. Du kan filtrera efter dessa produkter med hjälp av filtret till vänster.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50