• MÅ BRA PÅ JOBBET - VÄLJ RÄTT UTRUSTNING SOM GÖR ATT DU ORKAR HELA DAGEN 

  Ny forskning visar att du kan förbränna hundratals kalorier extra varje dag. Det enda du behöver göra är att stå upp på jobbet – istället för att sitta. Faktum är att om du står tre timmar per arbetsdag i en månad motsvarar det ett helt maratonlopp i förbrända kalorier. Dessutom minskar risken för typ 2-diabetes, högt blodtryck och hjärt- och kärlsjukdomar.

  Hälften av din vakna tid tillbringar du på jobbet. Just därför är det viktigt att du jobbar så smart som möjligt, med rätt utrustning som gör att din kropp mår bra.

  Forskning visar att du kan förbränna hundratals kalorier extra varje dag.

  Det enda du behöver göra är att stå upp på jobbet – istället för att sitta. Faktum är att om du står tre timmar per arbetsdag i en månad motsvarar det ett helt maratonlopp i förbrända kalorier. Dessutom minskar risken för diabetes, högt blodtryck och hjärt- och kärlsjukdomar.

  Arbetsplatsmattan - StandUp

  När du står upp och arbetar längre perioder är det bra att avlasta kroppen med en arbetsplatsmatta. StandUp arbetsplatsmattor är specialtillverkade för att fördela belastningen jämnt på fötterna och hjälper dig att stå längre perioder utan att bli trött. 

  StandUp bord är ett manuellt höj-och sänkbart bord i lagom storlek som gör det mycket lättplacerat. Du behöver inte ta hänsyn till elanslutningar och slipper sladdar på golvet. Bordet passar både på hemmakontoret och på arbetsplatsen. Du höjer och sänker bordet med en gasfjäder som styrs med en spak på sidan. Bordet har två krokar, en för att kunna hänga upp en matta på och en för bordsskärmen eller en väska. Lägsta sitthöjd är 73 cm, högsta ståhöjd är 117 cm.

  Jobmate Touch ger ett helt nytt sätt att arbeta med en ergonomisk mus.

  Den tunna, rena designen och den stora släta styrplattan med smarta funktioner gör arbetet både enklare och smidigare. Jobmate Touch är en mus som gör att du arbetar naturligt, precis som kroppen vill.

  RÄTT ARBETSTÄLLNING - med Jobmate Touch arbetar du avslappnat med armarna intill kroppen.

  STOR TOUCHPAD - för bekväm och enkel rörelse.

  SMART TEKNIK - mycket enkel för dig som är van vid att jobba med touchpad.

  Hälsan påverkas i hög grad av vilken belysning som finns på arbetsplatsen.