Kontorsmöbler

Möbler & inredning för alla företag!

AllOffice erbjuder ett brett sortiment av inredning och möbler för en funktionell, aktiv och hållbar arbetsplats!

Du kan förvänta dig professionell hjälp med snabba leveranser och konkurrenskraftig prisbild.

Vi hjälper dig med möbler och inredning, stort som smått, produkter för de flesta av kontorets alla rum (miljöer). Kontors-, Konferens-, Lounge-, Fika- och Lunchrumsmöbler. Alloffice erbjuder även ett brett sortiment av ljudabsorbenter, belysning, ergonomiprodukter och tillbehör mm.


Rådgivning

Vi ger rådgivning och gör skräddarsydda lösningar för just er arbetsplats. Om behovet finns kan vi även rita er arbetsplats.


Kontakta oss för mer info!

Skicka ett mail till vår expert Håkan Holmgren

Eller kontakta Kundsupport för mer information genom att klicka här.

Ljudabsorbenter


Buller och allmänt oljud gör ingen glad. Vi har ljudabsorberande produkter som är designade för att hängas på vägg eller i tak. Självklart väljer du bland flera olika färger och former som passar dina önskemål. Du kan även beställa din ljudabsorbent med olika tryck: ex företagslogga, personligt eller miljöbild från ex naturen. Kontakta oss så ger vi förslag på bästa möjliga lösning för bättre akustik hos er.

AllOffice Kontorsmöbler Ritning1

AllOffice Kontorsmöbler Ritning 2

Kundinställningar

/

Följ oss

Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2020|Kundsupport 020 - 45 50 50
Välkommen till vår nya webbutik! Du loggar in på ditt konto med din e-postadress som användarnamn. Kan du inte logga in kan du prova att klicka på "Glömt lösenord". Då skickas ett mail med återställningslänk till den e-postadress du angett. Får du inget mail, behöver du registrera dig med organisationsnummer, e-postadress och lösenord i webbutiken.