Frukt på jobbet

Fruktblandning Bas

Det här är basblandningen, med bara de vanligaste fyra frukterna. Ursprung och namn på sorten varierar efter säsong och var den finaste frukten kan hittas. Ett prisvärt alternativ, utan krusiduller. Bara god frukt, helt enkelt.
Välj 4, 6, 9 eller 11 kg.

 Fruktblandning Original

En väl avvägd mix med äpplen, banan, päron och apelsiner som bas. Toppas med säsongens läckerheter som småcitrus, kiwi, plommon eller vindruvor. Korgen komponeras på bästa sätt, till exempel varieras alla fruktslag med de sorter som är finast för säsongen.
Välj 4, 6, 9 eller 11 kg.

 Fruktblandning Ekologisk

Äpple, banan, päron och citrus toppas här med kiwi eller plommon, beroende på årstid och tillgång. Vid förfrågan levereras även Rättvisemärkta bananer. Det här är fruktblandningen för dig som vill göra skillnad för miljön!
Välj 4, 6, 9 eller 11 kg.

 Bananpåse

De goda och energigivande bananerna i korgen tenderar att ta slut först. Då kan ett bra alternativ vara att köpa till en bananpåse som ni lägger i korgen när de första tagit slut. Påsen innehåller 2 kg.

 Mjölk

Tillsammans med er fruktkorg kan ni få mjölk levererad. Bekvämt så ni slipper bära själv.Kontakta oss för mer information genom att klicka här.

AllOffice Frukt Bas

AllOffice Frukt Original

AllOffice Frukt Ekologisk

AllOffice Frukt Banan

AllOffice Frukt Mjölk

Kompostmaskin Smart Bins

AllOffice SmartBin
Nu kan ni sluta cirkeln med en automatiserad, miljövänlig och snyggt designad kompostmaskin!

På bara några dygn omvandlas matavfallet till en näringsrik och återanvändbar kompostjord. Kompostmaskinen är enkel att hantera och kräver minimalt underhåll. Kompostlösningen minskar avfallsvolymen med upp till 90%, kan sänka avfallskostnaderna och kräver inga transporter. Med mikrobiell teknik bryts det organiska avfallet ner, utan maskar eller tillsatser. En både lukt- och kladdfri matavfallshantering samt hygienisk och fri från ohyra/ skadedjur.
För bruk året runt! Perfekt för arbetsplatsen!
Den näringsrika kompostjorden spädes med fördel ut till växtnäring eller används som jordförbättring i hemmet och på arbetsplatsen. Här sluts cirkeln och ni får ett kretslopp! Maskinen har kapacitet att ta emot upp till 20 kg matavfall/ organiskt avfall per vecka (3-5 kg per dygn) och töms endast en gång i veckan.

Höjd: 79 cm (111 cm med öppet lock), bredd: 40 cm, djup: 40 cm.

Maskinen levereras komplett inklusive kolfilter och mikrober för uppstart och användande.

Kundinställningar

/

Följ oss

Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2023|Kundsupport 020 - 45 50 50