Frukt på jobbet

Fruktblandning Bas

Det här är basblandningen, med bara de vanligaste fyra frukterna. Ursprung och namn på sorten varierar efter säsong och var den finaste frukten kan hittas. Ett prisvärt alternativ, utan krusiduller. Bara god frukt, helt enkelt.
Välj 4, 6, 9 eller 11 kg.

 Fruktblandning Original

En väl avvägd mix med äpplen, banan, päron och apelsiner som bas. Toppas med säsongens läckerheter som småcitrus, kiwi, plommon eller vindruvor. Korgen komponeras på bästa sätt, till exempel varieras alla fruktslag med de sorter som är finast för säsongen.
Välj 4, 6, 9 eller 11 kg.

 Fruktblandning Ekologisk

Äpple, banan, päron och citrus toppas här med kiwi eller plommon, beroende på årstid och tillgång. Vid förfrågan levereras även Rättvisemärkta bananer. Det här är fruktblandningen för dig som vill göra skillnad för miljön!
Välj 4, 6, 9 eller 11 kg.

 Bananpåse

De goda och energigivande bananerna i korgen tenderar att ta slut först. Då kan ett bra alternativ vara att köpa till en bananpåse som ni lägger i korgen när de första tagit slut. Påsen innehåller 2 kg.

 Mjölk

Tillsammans med er fruktkorg kan ni få mjölk levererad. Bekvämt så ni slipper bära själv.Kontakta oss för mer information genom att klicka här.

AllOffice Frukt Bas

AllOffice Frukt Original

AllOffice Frukt Ekologisk

AllOffice Frukt Banan

AllOffice Frukt Mjölk

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50