Pilot

72 produkter
Sortering:
Visar 48 av 72 produkterVisa fler

Pilot är ett välkänt varumärke inom skrivmaterial och pennor. Företaget grundades 1918 i Japan och har sedan dess blivit en av de ledande tillverkarna av högkvalitativa skrivverktyg över hela världen.

Pilot erbjuder ett brett utbud av pennor, inklusive kulspetspennor, rollerballpennor, bläckpennor och mekaniska pennor. De är kända för att använda högkvalitativa material och avancerad teknologi för att skapa skrivverktyg som är både hållbara och effektiva.

En av Pilots mest kända produkter är deras Pilot G2, en rollerballpenna som har blivit en favorit bland många skriventusiaster. G2-pennan är känd för sin smidiga skrivning och sitt långvariga bläck, vilket gör den till ett utmärkt val för både vardagsbruk och professionell användning.

Företaget har också en lång historia av innovation och har varit en pionjär inom utvecklingen av tekniskt avancerade skrivredskap. Ett exempel på detta är Pilot Frixion-pennor, som använder en speciell bläckteknologi som gör att bläcket kan raderas med friktion.

Utöver sina skrivverktyg har Pilot också expanderat till att erbjuda andra produkter, inklusive whiteboardpennor och märkpennor. Deras produkter finns tillgängliga i ett brett utbud av färger och stilar för att passa olika användares behov och preferenser.

Pilot är också engagerade i att minska sin miljöpåverkan och har lanserat flera initiativ för att minska sina koldioxidutsläpp och använda mer miljövänliga material i sina produkter. De har också åtagit sig att minska avfallet som genereras från deras produktionsprocess och har implementerat återvinningsprogram för att minska mängden avfall som hamnar på soptippar.

Sammanfattningsvis är Pilot ett högkvalitativt och pålitligt varumärke som har skapat en bred produktlinje av skrivverktyg och tillbehör. Med sin fokus på kvalitet, hållbarhet och innovation, fortsätter Pilot att vara en favorit bland både vanliga användare och professionella skribenter över hela världen.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50