Säkra den nya hygienstandarden


Boka en kostnadsfri hygienrond och säkra den nya hygienstandarden!

Under en hygienrond får din arbetsplats en professionell genomgång av hygienexperter som rekommenderar hygienlösningar anpassade för din verksamhet. Vi ser över företagets toalettutrymmen och ger tips om produkter som kan förbättra hygienen kring reception, konferensrum, pentry, matsal och andra områden där många rör sig. Kontakta oss för mer information.

Förväntningarna på god hygien och trygghet på arbetsplatsen har ökat. Genom att uppmuntra till god handhygien och regelbundna rengöringsrutiner kan vi tillsammans hindra ytterligare smittspridning. Vi hjälper dig att välja funktionella produkter och placera dem synligt och lättillgängligt för att uppmuntra till goda hygienvanor.

Hygienrond genomföres endast under ömsesidigt överenskomna COVID-19 säkra omständigheter.

Kontakta kundsupport för mer information samt om hur du bokar en hygienrond.

Gör ett säkrare val

Folket har talat och de känner sig inte längre trygga med att använda handblåsar
Just nu är kraven som ställs på säkra hygienlösningar på offentliga platser högre än någonsin. Att upprätthålla noggrann handhygien är det bästa sättet att förhindra smittspridning, och att torka händerna på ett säkert sätt är en viktig del i det. I vår senaste undersökning från april 2020, önskar så många som 75% att fler allmänna platser erbjöd pappershanddukar som ett alternativ till handblåsar och 43% upplever att de känner sig otrygga i toalettutrymmen med handblåsar.

Ge dina användare en säker och hälsosam miljö
Handblåsar producerar en större mängd luftburna droppar, som i sin tur ökar risken för smittspridning. Handblåsar (JAD) sprider upp till 10 gånger mer bakterier än användning av pappershanddukar. Gör ett säkrare val - ta bort handblåsen och byt till pappershanddukar från Tork.

Det finns en enkel lösning
Tork PeakServe® är ett hygieniskt system som ser till att pappershanddukarna är skyddade och matar ut en handduk åt gången. Handduksbuntarna är komprimerade upp till 50 %, vilket gör detta till det system med högst kapacitet på marknaden. Färre påfyllningar leder också till ett snabbare flöde i toalettutrymmet och mindre risk för trängsel.  

Gör ett säkrare val

  • Pappershanddukar är det mest hygieniska sättet för att torka händerna och gör att mer bakterier avlägsnas än med andra metoder
  • Mycket snabbare än handblåsen. När dina användare snabbt kan ta en handduk och flytta sig vidare undviks köer vilket gynnar en bättre handhygien och social distansering
  • Pappershanddukar används till mer än bara handavtorkning; besökarna vill kunna snyta sig, fixa sminket, hantera medicinska behov, rengöra smutsiga handtag osv. Elektroniska handblåsar gör bara en sak

Gör din verksamhet redo för den nya hygienstandarden

 


TorkHygien_Handdukar_667x250px.jpg

TorkHygien_Tvål_667x250px.jpg

TorkHygien_Tvättahänder_667x250px.jpg

Kundinställningar

/

Följ oss

Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2021|Kundsupport 020 - 45 50 50