Första hjälpen

Köp första hjälpen online med snabb leverans. Vi har bra priser och ett brett utbud av utrustning för alla situationer. Hos oss hittar du produkter från välkända varumärken som Cederroth, Salvequick, Sterisol och Plum. Du kan filtrera efter märke i kolumnen till vänster på sidan.

61 produkter
Sortering:
Skylt ögondusch

Skylt ögondusch

266 kr
Burn Cover Cederroth

Burn Cover Cederroth

168 kr
Skylt Första hjälpen

Skylt Första hjälpen

266 kr
Visar 48 av 61 produkterVisa fler

Första hjälpen-tavla

På de flesta arbetsplatser finns någon form av första hjälpen-station där det finns ett urval av olika produkter för många typer av skador. De innehåller vanligtvis olika varianter av plåster, kompresser, bandage och blodstoppare. Vissa har också brännskadegel och sårtvätt. Tavlorna sätts enkelt upp på väggen på lämplig plats och har luckor av transparent plast som skyddar mot damm. Läs mer om vad de innehåller i beskrivningen på produktsidan. Där hittar du också de refiller som passar till den, när det är dags att fylla på. Titta under sektionen ”Tillbehör” för en komplett lista.

Vilken första hjälpen-utrustning behöver man?

Vi säljer också första hjälpen-väskor som kan hängas på väggen och enkelt tas med vid behov. Dessa passar även utmärkt i bilen. De innehåller precis som första hjälpen-tavlorna ett urval av produkter samt saxar och andra praktiska delar. Vägghållare köper du till separat. En annan viktigt produkt att ha på arbetsplatsen är ögondusch. Dessa stationer är utrustade med flaskor för enkel sköljning av ögonen om de har kommit i kontakt med kemikalier eller liknande. De fäster du på väggen på synlig plats och fyller enkelt på med nya flaskor när de är slut. För att utrusta kontoret för alla typer av nödsituationer, se även vårt breda utbud av brandsläckare.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2023|Kundsupport 020 - 45 50 50