VÅRA TJÄNSTER

HOS OSS KAN DU SAMLA DINA INKÖP OCH TA DEL AV VÅRA TJÄNSTER SOM ÄR ETT STARKT MERVÄRDE FÖR ALLA VÅRA KUNDER!

BÄSTA SERVICE
Förutom att erbjuda dig marknadens bästa och bredaste sortiment kan vi även ge det lilla extra för att du ska få bästa möjliga service. 

TRYCK & PROFIL
Vi har ett brett sortiment av profilprodukter. Profilprodukter följer med kunden hem, ibland till och med på semestern. Hos oss hittar du allt du behöver för professionell profilering, för att stärka ditt företag och varumärke. Vi hjälper dig också att ta fram egna kuvert och andra försändelser, där du kan stärka ditt varumärke med egen avsändare och logo. För events och all tänkbar skyltning har du möjlighet att beställa flaggor, roll-up, banderoller, beachflaggor och give aways i alla tänkbara former och färger! Gå till vår specialsida för Tryck & Profil genom att klicka här (öppnas i nytt fönster).

STÄMPLAR
Beställ stämplar med din egen text och logotyp. Vi har ett mycket brett sortiment för olika ändamål. Allt från stativstämplar till självfärgande stämplar.

HLR-UTBILDNING
Vi utbildar er inom hjärt-lungräddning (HLR), användning av hjärtstartare (D-HLR) och första hjälpen. Beställ genom att klicka här eller kontakta oss för mer information.

EMBALLAGE
Är du till exempel en tillverkare eller grossist som vill ha en proffsig leverantör av ditt packmaterial? Hos oss kan du beställa alla sorters emballage och packmaterial: well, lådor, packtillbehör, emballage och redskap.

MÖBLER & KONFERENS
När du är i behov av nya möbler till receptionen, konferensrummet eller kontoret hjälper vi dig. Vi erbjuder möbler för alla företag. Med ett brett sortiment och såväl traditionell inredning som nytänkande tillgodoser vi dina behov. Du kan förvänta dig professionell hjälp med snabba leveranser och konkurrenskraftig prisbild.

SKÅPSERVICEAVTAL (VMI)
Effektiv leveransprecision och effektivitet. Påfyllnad efter ert specifika urval, såväl kaffet i fikarummet som städ och hygien samt kontorsmateriel. Spara tid och pengar med rätt artiklar beställt efter förbrukning och behov.

DOKUMENTHANTERING
Gå till vår specialsida för Dokumenthantering genom att klicka här. Med 45 års erfarenhet och fördjupad kunskap kring dokumenthantering vill vi erbjuda dig skräddarsydda lösningar med marknadens bästa service och support. Vi har 35 medarbetare runtom i Sverige enbart i denna funktion som kan stödja dig med rekordsnabb uppstart såväl som löpande support. Vi erbjuder paketerade lösningar för det moderna kontoret;

◦ Dokument & utskrifter
◦ Cloudlösningar för kontoret
◦ Klimatsmarta möten – oavsett storlek och geografi
◦ IT & infrastruktur

AllOffice Custice Awards 2018