VÅRA TJÄNSTER

HOS OSS KAN DU SAMLA DINA INKÖP OCH TA DEL AV VÅRA TJÄNSTER SOM ÄR ETT STARKT MERVÄRDE FÖR ALLA VÅRA KUNDER!

TRYCK & PROFIL
Vi har ett brett sortiment av profilprodukter. Profilprodukter följer med kunden hem, ibland till och med på semestern. Hos oss hittar du allt du behöver för professionell profilering, för att stärka ditt företag och varumärke. Vi hjälper dig också att ta fram egna kuvert och andra försändelser, där du kan stärka ditt varumärke med egen avsändare och logo. För events och all tänkbar skyltning har du möjlighet att beställa flaggor, roll-up, banderoller, beachflaggor och give aways i alla tänkbara former och färger! Gå till vår specialsida för Tryck & Profil genom att klicka här (öppnas i nytt fönster).

FIKALÖSNINGAR – KOMPLETTA LÖSNINGAR FÖR FIKARASTEN
AllOffice erbjuder kompletta kaffelösningar. Med 30 års erfarenhet inom kaffehantering erbjuder vi antingen en traditionell kaffebryggare eller en kaffeautomat som löser alla era kaffeproblem och till en rimlig kostnad. Alla maskiner levereras med touchdisplay och kan fås med kannbryggning. Vi erbjuder betalsystem och underskåp och givetvis service på kaffelösningen så att kaffet aldrig tar slut. Kontakta någon av våra kaffeexperter direkt - södra Sverige 0761-86 50 83, norra Sverige 070-368 66 42

Kaffemaskin

MÖBLER & KONFERENS
När du är i behov av nya möbler till receptionen, konferensrummet eller kontoret hjälper vi dig. Vi erbjuder möbler för alla företag. Med ett brett sortiment och såväl traditionell inredning som nytänkande tillgodoser vi dina behov. Du kan förvänta dig professionell hjälp med snabba leveranser och konkurrenskraftig prisbild. Kontakta oss för mer information genom att klicka här.

SKÅPSERVICEAVTAL (VMI)
Effektiv leveransprecision och effektivitet. Påfyllnad efter ert specifika urval, såväl kaffet i fikarummet som städ och hygien samt kontorsmateriel. Spara tid och pengar med rätt artiklar beställt efter förbrukning och behov. Kontakta oss för mer information genom att klicka här.

DOKUMENTHANTERING
Gå till vår specialsida för Dokumenthantering genom att klicka här. Med 45 års erfarenhet och fördjupad kunskap kring dokumenthantering vill vi erbjuda dig skräddarsydda lösningar med marknadens bästa service och support. Vi har 35 medarbetare runtom i Sverige enbart i denna funktion som kan stödja dig med rekordsnabb uppstart såväl som löpande support. Vi erbjuder paketerade lösningar för det moderna kontoret;

◦ Dokument & utskrifter
◦ Cloudlösningar för kontoret
◦ Klimatsmarta möten – oavsett storlek och geografi
◦ IT & infrastruktur

AllOffice Custice Awards 2018


STÄMPLAR
Beställ stämplar med din egen text och logotyp. Vi har ett mycket brett sortiment för olika ändamål. Allt från stativstämplar till självfärgande stämplar.

HLR-UTBILDNING
Vi utbildar er inom hjärt-lungräddning (HLR), användning av hjärtstartare (D-HLR) och första hjälpen. Beställ genom att klicka här eller kontakta oss för mer information.