• Upptäck mer - läs mer om våra produkter och tjänster

  Här kan du läsa mer om vårt utbud, våra tjänster samt fördjupad produktinformation. Här hittar du också länkar till våra temasidor, där vi samlat produkter som alla tillhör samma tema.

 •   Dokumentförstörare  
   

  Dokumentförstörare!

  Vi har ett stort utbud av dokumentförstörare. Välj rätt säkerhetsnivå för dina behov. Makulering av känslig information är en integrerad del av säker behandling av personuppgifter. GDPR-säkra din arbetsplats nu.

   
    Läs mer  
 •   Kaffe  
   

  Kaffe!

  Hitta rätt typ av kaffe för din kaffebryggare eller kaffemaskin. Förpackningar som passar olika kaffelösningar. Vi har ett stort utbud av kaffesorter från ledande varumärken.

   
    Läs mer  
 •   Ergonomi  
   

  Ergonomi!

  Lär dig mer om hur du indreder din arbetsplats för optimal ergonomi. Genom att satsa på ergonomiska möbler och redskap bidrar du till en aktiv och funktionell arbetsmiljö. Vi har alla produkter du behöver för att lyckas.

   
    Läs mer  
 •   Städtips  
   

  Städtips!

  Vi har ett stort utbud av städprodukter och städutrustning - se hela vårt sortiment både för proffs och amatörer. Oavsett vad du behöver har vi städartiklar som passar. Allt från ekologiska och miljövänliga städprodukter till mikrofiberdukar, dammsugarpåsar och städmaskiner.

   
    Läs mer  
 •   Arbetsplatsmattor  
   

  Stå upp och jobba!

  Arbetsplatsmatta - en mjuk ergonomisk matta som gör att du orkar stå upp på jobbet. Öka ditt välbefinnande via ökad förbränning, minskad risk för hjärtsjukdomar och minskad värk i rygg och axlar.

   
    Läs mer  
 •   Hjärtstartare  
   

  Skaffa hjärtstartare och HLR-utbildning genom AllOffice!

  Om man vid ett plötsligt hjärtstopp har en defibrillator i närheten och samtidigt sätter igång med räddningen inom mindre än tre minuter, ökar chansen för överlevnad markant. Hela 70% utav de drabbade kan överleva om man ser till att räddningen påbörjas inom tre minuter.

   
    Läs mer