Städredskap - Köp hos AllOffice

Städredskap

(678 st)
VISA FLER

Städredskap

Vad är viktigt att tänka på vid val av redskap?

Städredskap har till uppgift att göra ordentligt rent och hålla för dagliga utmaningar och påfrestningar. Använd enbart kemikalier när det verkligen behövs och tänk på att Svanenmärkta städtextilier av mikrofiber gör rent till stor del med enbart vatten vid moppning och avtorkning vilket är bra för användaren och för miljön.

För rent resultat är det viktigt att inte använda för våta textilier då det resulterar i att både väta och smutspartiklar lämnas kvar på ytan som ska rengöras. Ytan blir då inte ren och vätan utgör en halkrisk och kan skada känsliga material.

För perfekt resultat och bäst logistik används städklart koncept. Det innebär att man i förväg fuktar det antal microdukar och moppar som behövs för rengöringen till optimal fuktmängd. Vid avtorkning och moppning byter man sedan till ren textil ofta istället för att skölja ur samma microduk/mopp flera gånger. Konceptet höjer rengöringsresultatet, spar tid, minskar halkrisk och skonar material. Städtextilierna tvättas sedan rena i anpassad tvättmaskin.

Arbetar man flera timmar per dag med städredskapen bör man tänka på de ergonomiska aspekterna för att avlasta kroppens muskulatur. Skaft som håller en diameter på ca 30mm är optimalt för handen och funktioner som enkel höjdreglering underlättar vid användning.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!